Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Hétfőn jelentik be az X-Faktor harmadik mentorát

Már nagyon közel a bejelentés, így hamarosan megtudhatjuk, hogy ki kapja meg a lehetőséget az X-Faktor új évadában harmadik mentorként.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az RTL nem egyszerre leplezi le a mentorokat, ugyanakkor túl nagy matek nem kellett ahhoz, hogy tudjuk, Majka ott lesz a mentorok között. Valószínűleg Pápai Joci is bekerült a csapatba, míg Gáspár Laci maradt a helyén.

Laci az egyetlen, aki a korábbi mentorok közül ott van az X-Faktor 2024-es évadában. ByeAlex erősítette meg először, hogy nem folytatja tovább, átadja a lehetőséget, majd Puskás Peti is hasonlóan tett, és Dallos Bogi azt mondta róla, a férje nem lesz többé mentor, aztán ki tudja, mit hoznak a következő évek. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Majkát jelentették be legutóbb, amiben nem volt meglepetés, és valószínűleg a következő férfi tag kapcsán sem lesz. Ha nem Pápai Joci kerül a székbe, hanem valaki más, az már igazán meglepő lenne. Az egyetlen kérdés az, hogy ki a női mentor, róla még semmilyen információ nem szivárgott ki.

Ésszerűnek az tűnik, hogy őt leplezik le utoljára, így várhatóan hamarosan Pápai Jocit jelenti be az RTL legközelebb. Ez persze csak akkor lesz biztos, ha megérkezik a bejelentés, amire nem kell sokat várnunk, mert a hivatalos tájékoztatás szerint hétfőn lehull a lepel a harmadik mentorról.