Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Curtis és Majka miért nem szerepel közösen az új X-Faktorban?

Úgy tűnik, két dudás nem fér meg egy csárdában, mert Curtis nem kapott szerepet az új X-Faktorban, majd a rapper elárulta, megkeresték a TV2-től.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Curtis elmúlt éve nagyban az RTL-től szólt, több nagy műsorban is szerepelt. Korábban a TV2 képernyőjén láthattuk, majd átigazolt, és úgy tűnt, ő lesz a csatorna egyik új arca, és ez egy ideig így is volt. A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évadát megnyerte, amivel nem kevés pénzt vihetett haza Kolumbiából.

A Nyerő Párosban szintén nagyot ment a kedvesével, és voltak is bizonyos negatív hangok emiatt. Azzal pedig élete egyik legnagyobb álma valósult meg, amikor az RTL felkérte a The Voice új évadára. Könnyekig hatódott emiatt, és ugyan a Sztárboxban is láthattuk, az elfoglaltságai miatt nem tudott igazán felkészülni a meccsre. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Emiatt végül technikai KO-val búcsúztatták, majd jött a bejelentés, hogy Majka és Pápai Joci az RTL-t választotta. Ekkor sokan arra gondoltak, hogy Majka, Pápai Joci és Curtis biztosan mentorok lesznek. Időközben kiderült, csak Majka kapott mentori szerepet a trió közül, bár Joci így is szerepel majd egy műsorban a rapperrel.

Valkusz Milán lett a harmadik mentor Majka és Gáspár Laci mellett, amivel nem kis meglepetést okozott a csatorna. Kevesen számíthattak erre, pedig igencsak érdekes lett volna látni Curtis és Majkát ugyanabban a műsorban kettejük múltja miatt. Hajdú Péter ennek kapcsán kérdezte meg a műsorában, hogy Curtis készül-e valamire ősszel.

Erre nem volt a válasz, és Hajdú feltette a kérdést, miszerint két dudás nem fér meg egy csárdában az RTL-en? „Hát ezek szerint nem…” – válaszolt Curtis, aki elárulta, megkereste a TV2, de egyelőre nem tudni, melyik műsora kapcsán, mert a Megasztár is adott lehetne, akárcsak a Dancing with the Stars, vagy a Sztárban Sztár egyik zsűriszéke.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.