Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Különleges műsort kap Majka és Pápai Joci az RTL-en

Az már korábban kiderült, hogy a műsorvezető-páros nem a Sebestyén Balázs-Vadon Jani duóból áll majd.

...svg content...Fotó: Instagram/RTL Magyarország
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese múlt hónap közepén beszélt arról, hogy 2024-ben, 15 év után visszatér a Kalandra Fal az RTL-re, ám túl sok részlettel akkor még nem szolgáltak ennek kapcsán. Egyedül annyival, hogy a műsorvezető-páros nem ugyanaz lesz, mint régen, így nem a Sebestyén Balázs-Vadon Jani duóból áll majd.

Ám az RTL stúdióműsorok közönségét szervező alvállalkozója kiszivárogtatta a produkció idei, második évadának műsorvezetőit – szúrta ki a Média Klub Facebook-oldal. A Red Professional Group még csütörtökön egy nyilvános bejegyzést osztott meg (bár azóta törölték), amelyből kiderült, hogy emberek jelentkezését várják a Kalandra Fal felvételének közönségébe – írja a SorozatWiki. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A részleteket illetően a portál azt írja, a forgatások április 15-e és 29-e között, 11 különböző napon az RTL Székházban lesznek. Emellett a vetélkedő házigazdáit is megnevezték benne: „A műsorvezetők: Sebestyén Balázs és Istenes Bence páros, illetve Majka és Pápai Jociék lesznek, közöttük lesznek felosztva az adások”.

A SorozatWiki hozzáteszi: azóta egy, a műsort gyártó céghez közeli forrás is megerősítette ezen információkat. Vagyis Majka és Pápai Joci a Zsákbamacska tavalyi, hatalmas sikert elért első évada után legközelebb a Kalandra Falt vezetik majd újra együtt, Sebestyén Balázs és Istenes Bence pedig most először lesznek együtt egy televíziós produkció műsorvezetői.

Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy hétfőn jelentik be az X-Faktor harmadik mentorát. Bár az RTL nem egyszerre leplezi le a mentorokat, az gyanítható, hogy Majka és Pápai Joci is bekerült a csapatba, Gáspár Laci kapcsán pedig már biztos, hogy ő nem megy sehová. A női mentor kapcsán viszont még semmilyen információ nem szivárgott ki.