Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Stana Alexandra formás lábai beszédesek

Stana Alexandra egy nagyon vonzó nő, minden eddiginél vonzóbb, és jól áll neki a kamera, a televíziózás.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A legnagyobb kérdés jelenleg Stana Alexandra kapcsán az, hogy a Dancing with the Stars új évadában milyen szerepet kap. Adott lenne, hogy versenyzőként folytassa a tavalyi döntős, aki centikre volt attól, hogy Marics Petivel megnyerje a műsort, de a közönség Krausz Gábort és Mikes Annát választotta.

Akkor már igen sokan sejtették, hogy Gábor és Anna összejöttek, és noha nem az ő párosukat tartották a legjobbnak, a szimpátia mindent vitt. Ettől függetlenül, Alexandra és Peti is büszke lehetett, akárcsak T. Danny, aki eleinte igencsak csalódott volt a harmadik helye volt, mivel sokan azzal számoltak, ő fog nyerni. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Alexandra azóta kijelentette, egyik nagy álma, hogy műsorvezető legyen, és az önbizalma is a helyén van, mert szívesen lenne A Nagy Ő műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna helyén. Ez még talán elsőre nagy falat lenne, viszont most, hogy Gelencsér Timi elhagyta a TV2-t, megüresedett egy hely a Dancing with the Stars online műsorában.

Ugyanakkor vétek lenne kihagyni Stanát a mezőnyből, így lehetséges, hogy nagyon megy a matek a háttérben erről. Mi szívesebben látnánk táncosként a műsorban, és egy másikban később akár műsorvetőként, de a döntést a TV2 hozza meg, mint mindig.

Ami biztos, Alexandra vadítóan jól néz ki, csak meg kell nézni a róla készült fotókat a Zsákbamacskából. Csúcsformában van, és nagyon kíváncsiak vagyunk, mi lesz a sorsa a Dancingben, mert ha mégis műsorvezető lenne, ebben az esetben jöhetne egy új táncos a helyére, ami szintén izgalmas.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Vitézy Dávid sem elégedett a köztisztasággal Budapesten, többek között erre is van megoldása, mert amit Karácsony Gergelytől lát, az több mint kevés.