Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Gelencsér Timi elhagyja a TV2-t, a rivális RTL sztárja lehet

Soha nem látott sztárcserék zajlanak a háttérben, Gelencsér Timi lehet a következő, aki az RTL-hez igazol a TV2-től.

...svg content...Fotó: Instagram/Tímea Gelencsér
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Rövid időn belül több sztár is csatornát váltott, és úgy tűnik, ez a lavina még mindig nem ért véget. Tavaly év végén Majka és Pápai Joci jelentette be, hogy az RTL-hez szerződnek, így borítékolható volt, hogy az X-Faktorban fognak dolgozni. Végül kiderült, csak Majka lesz ott kettejük közül a mentoroknál, viszont így is lesz egy közös műsoruk a csatornán.

Szabó Zsófi pedig az RTL-t hagyta el, és már akkor borítékolható volt, hogy visszatér a TV2-höz. Így is lett, hamar felvette a ritmust a Mokkában, a TV2 reggeli műsorában, és azóta Ördög Nóri egyik régi műsorának vezetését is megkaphatta Stohl András és Csuti mellett. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Egymást váltották a nagyobbnál nagyobb bejelentések, és már Tóth Andi sem tagja a TV2 családjának. Az énekesnő szintén visszatért régi sikerei színhelyére, az RTL-hez, és az X-Faktor női mentora lesz. A TV2 pedig műsorvezetői munkát adott Marics Petinek a Zsákbamacskában, míg Gáspár Győzőékkel elindul a Gáspárék, ami a Győzike Show-ra fog hasonlítani.

Gelencsér Timi távozik

A Blikk azt írja, Gelencsér Timi öt év után elhagyja TV2-t, aki 2019-ben tűnt fel a képernyőn, még az Exatlon Hungary versenyzőjeként. Később riporter lett a műsorban, majd a Dancing with the Stars győzteseként minden korábbinál népszerűbbé vált. Ugyan a DWS-ben műsorvezetőként is számítottak rá az online műsorban, újabb és újabb kihívásokra vágyott.

A TV2 Csoporthoz köthető Spíleren vezetett magazinműsort, de ez nem tartott sokáig, és úgy tudni, hogy már a legutóbbi forgatáson sem jelent meg. A TV2 megerősítette, jelenleg nincs megbízásuk Gelencsér Timivel, de ha ez változik, időben jelzik. Egy bennfentes azt mondta a Blikknek, Timi egy ideje azt érezte, nem kap új lehetőséget, miközben folyamatosan képezi magát, és többre vágyna.

Az informátor hozzátette, azzal, hogy Szabó Zsófi a TV2 műsorvezetője lett, Timi egyre kevesebb esélyt látott maga előtt. A lap megtudta, az RTL nyitott a közös munkára, akik sejtelmesen azt mondták, a jövőre vonatkozóan bármi megtörténhet. A VIASAT3 szintén nyitott arra, hogy Timivel dolgozzon, így minden bizonnyal lesz helye a szépségkirálynőnek a televíziózásban.