Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Tóth Andi szerint Gáspár Lacival lesznek majd összetűzéseik az X-Faktorban

Mint mondta, Lacival eléggé egymás ellentétei, ettől függetlenül lehetségesnek tartja, hogy jól fognak majd együttműködni.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról már korábban beszámoltunk, a 2024-es X-Faktor mentorcsapatát Gáspár Laci, Majka, Valkusz Milán és Tóth Andi alkotja majd. Utóbbi nagyon izgatott a lehetőség miatt, de a csütörtöki RTL Reggeliben azt is elmondta, hihetetlen a tudat, hogy tíz éve már annak, hogy ő nyerte meg a tehetségkutatót.

A műsorvezetők egyebek mellett arról kérdezték, hogyan készül zsűritagként a műsorra, s mint fogalmazott: jól ismeri már magát annyira, hogy tudja, egy szigorúbb karakter lesz. „Nem azt mondom, hogy ilyen gonosz, hanem én olyan vagyok, hogy van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról, zenéről van szó, következetes vagyok” – fogalmazott Tóth Andi. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Míg a mentortársai kapcsán azt mondta, jól egyiküket sem ismeri, futólag inkább. Andi megjegyezte, Milán az, akivel sokkal többet beszélgetett az elmúlt 1-2 évben, s első látásra talán sokaknak komolytalannak tűnhet, de valójában egy aranylelkű srác. Emellett biztos benne, hogy Milán szívvel-lélekkel oda fogja magát tenni, a legjobbat akarja majd nyújtani a mentoráltjainak.

„Laci nyilván egy poéngyár. Talán vele lesz egy kicsit nehezebb, de hát szerintem ezt ő is tudja, ha jól hallottam, ő is elmondta, hogy rólam gondolja azt, hogy nagyon ellentétek vagyunk” – magyarázta az énekesnő. Ettől függetlenül lehetségesnek tartja, hogy jól fognak majd együttműködni, ugyanakkor szerinte lesznek majd összetűzéseik.

Majkát illetően azt mondta, a rapperrel tud a leginkább azonosulni, mint mentor, s bár ő is humoros alkat, biztosra veszi, hogy ő szintén komolyan veszi majd a munkáját, jól fogja azt végezni. Majd amikor Andit arról kérdezték, ha négyük közül választhatna, kihez szeretne kerülni ma versenyzőként, úgy felelt: „Abszolút én”.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.