Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
392,92 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
66,721 $

Szabó Zsófi az új kihívásokról: én készen állok

Mint mondta, szívesen játszana a Nemzeti Színházban, de úgy érezte, hogy el kell engednie ezt a pályát. Ha viszont filmes vagy sorozatos lehetőség találná meg, már másképp állna a dologhoz.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, Szabó Zsófi nemrég tért vissza anyacsatornájához, a TV2-höz, ahol Pachmann Péter oldalán debütált a Mokka műsorvezetőjeként. A fiatal édesanyát örömmel fogadták, ám ő maga eléggé izgult, amit nem volt könnyű leküzdenie. Ám azt is elárulta, hogy összességében csak pozitív élményei voltak az első napjai kapcsán, s kollégájáról is hasonlóképp fogalmazott: „Peti a biztos háttér, a vérprofi támasz. (…) Nagyon jó vele dolgozni”.

A televíziós nemrég a hot! magazinnak adott interjút, amelyből a Bors szemlézett. A beszélgetés során több témára is kitértek, így a műsorvezető azt is bevallotta, kevesen ismerik őt igazán, ez pedig amiatt van, hogy az évek alatt egy falat húzott maga köré. De változtatni szeretne ezen, már dolgozik az ügyön. A kritikára vonatkozóan azt mondta, el bírja viselni, de a dicséret és a visszaigazolás is fontos számára, főleg a munkahelyén. Majd arra utalt, mindig is fiús lány volt, de most sokkal érzékenyebb, mint valaha. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

Ugyanakkor kemény is tud lenni, ha arra van szükség. „Pont azért, mert egyedül kell megteremtenem a biztonságot. Dolgozó nő vagyok, tárgyaló nő, aki vezeti a cégét, és vagyok délután a játszótéren az anyuka, és miközben fürdetem a gyerekemet, már dolgozom a következő napon” – fogalmazott. Gyermekéről pedig bővebben is szót ejtett, aki hamarosan iskolába megy. Itt Szabó Zsófi kiemelte, nem szeretné, ha Mendelt megkülönböztetés érné azért, mert ismert szülő gyereke.

Ő ugyanis annak idején Szabó Gyula lányaként azt tapasztalta, amikor iskolás volt, hogy bár egyesek kedvesebbek voltak vele, „kivétel nélkül mindegyik suliban megtalálta egy tanár vagy diák, aki kipécézte magának”. Ezáltal igazán fontos számára az iskolaválasztást illetően az, hogy elkerüljék az ehhez hasonló helyzeteket. „Ne kivételezzenek vele, de ne is bántsák amiatt, mert híres az anyukája. De szerencsére nem mutogatom őt a médiában” – tette hozzá.

„A vezetéknevét sem tőlem kapta, így bízom abban, hogy őt nem éri majd semmilyen atrocitás vagy hátrány. Mivel én ismert ember gyereke voltam, nem feltétlenül akarom ugyanezt a jövőt a fiamnak” – magyarázta Szabó Zsófi. Míg a jövő kapcsán megjegyezte, imád Magyarországon élni, és nem tervez külföldre költözni, mivel a gyereke apja is itthon él. Egyúttal elárulta, a Nemzeti Színházban nagyon szívesen játszana, de a színészi pályát el kellett engednie. „Az, hogy esetleg rám találjon filmen vagy sorozatban a lehetőség, arra még van esély. Ha lesznek új kihívások, én készen állok” – fűzte hozzá.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".