Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Kutatás: sok édesanya kényszerként éli meg a munkába való visszatérést

Közben amiatt aggódnak, hogy nem tudnak egyszerre megfelelni a munkahelyi és családi elvárásoknak. A helyzetet nehezíti, hogy se a munkahely, se a szülés után dolgozni visszatérő nők nem tekintik magukat teljes értékű munkavállalónak.

További Hírek

Az egyedülálló édesanya úgy érzi, ma már pontosan tudja, mit keres egy leendő partnerben.

A horoszkóp nem csak a csillagjegyek meghatározó tulajdonságait tárja fel, ugyanis azt is elárulja, ki hogyan viselkedik édesanyaként.

Elmondása szerint hisz abban, hogy Isten időzítése tökéletes, a kisbabájának pedig jelenleg sok figyelemre és törődésre van szüksége, így boldogan végzi anyai teendőit.

Elmondása szerint a sok pakolás, költözködés nagyon megviselte őt és a hároméves gyermekét, ami miatt mindketten fáradtak és feszültek.

Egy újonnan benyújtott törvényjavaslat büntethetővé tenné azokat a szülőket Kínában, akiknek kisgyermekei “nagyon rossz magatartást tanúsítanak” vagy bűncselekményeket követnek el.

Jobban megviselheti a gyermekeket és a szülőket a virtuális oktatás, mint a személyes, derül ki az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Járványügyi Központjának (CDC) csütörtökön közzétett tanulmányából.