Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Szentkirályi Alexandra beugrott a legendás Ica Mama Húsboltjába

Szentkirályi Alexandra, Budapest főpolgármesterjelöltjei pontosan tudja, hol vannak a főváros legjobb helyei.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra a nap 24 órájában kampányol, járja Budapest kerületeit, mert hamarosan választásokat tartanak, és mindenképpen leváltaná Karácsony Gergelyt, akinek továbbra is jó esélyei vannak arra, hogy Budapest élén maradjon. Ugyanakkor nem nyugodhat meg, mert a Fidesz jelöltje feljövőben van.

Sőt, Vitézy Dávid is ott van, aki ugyancsak éles kritikákat fogalmaz meg Karácsonyról. Mintha talán túlságosan is magabiztosnak tűnnek a főpolgármester, de mint mindig, a választók döntenek, így nem a közvélemény-kutatásokat kell megnyernie a jelölteknek. Ezzel mindhárom jelölt tisztában van, és eddig Szentkirályi a legaktívabb, ehhez kétség sem férhet. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Nemrég a Szomszédok legendájával, „Vágási Ferivel” kampányolt, aki szintén Szentkirályit támogatja. Sokan örülnének, ha ő venné át a fővárosban, mert azzal rövid távon is sok változás állhatna be, köszönhetően Szentkirályi jó kapcsolatának a Fidesszel. Ez már önmagában nagy fegyvertény.

Kerületjárás közben megéhezik az ember, és Szentkirályi Alexandra is szeret enni. A magyar ízek rajongója, amiből bőven akad az Ica Mama Húsboltjába. Igazi finomságok várták, majd egy gyors ebédet követően folytatódhatott a program.

„Kerületjárás közben, hova máshová ugrottunk volna be harapnivalóért, mint Ica Mama Húsboltjába.” – írta a posztjában Szentkirályi, aki nagyon szereti a hazai ízeket, ugyanakkor remek formában is tartja magát.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.