Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Vitézy Dávid ismét beszólt Karácsony Gergelynek

A jelenlegi főpolgármester egyelőre nem reagált erre.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Karácsony Gergely főpolgármester büszkén osztotta meg közösségi oldalán, hogy az M3-as metró Deák Ferenc téri állomása egy nemzetközi építészeti verseny döntőjébe jutott. A bejegyzést Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt sem hagyta szó nélkül, aki úgy véli, nem ártott volna hozzátenni, hogy 2013-ban a közreműködésével indították el az M3-felújítás előkészítését.

„Ha már minden, általam aláírt tervezési szerződést a fejemre olvasol mostanság, talán itt sem ártott volna megjegyezned, hogy a BKK-ban 2013-ban indítottuk az M3-felújítás előkészítését, és az M4 állomásait korábban tervező, a posztodban említett építészcsapatok is ekkor kerültek be a munkába – nagyon helyesen. Ebből is jól látszik, hogy egy tervezési munka kezdete és az átadás között egy évtized is eltelhet. Szeretjük vagy sem, ez a természetes Európában” – fogalmazott a hozzászólásban. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

De Vitézy Dávid arról is szót ejtett, miszerint büszke a BFK-s tervezési munkáira, és azon dolgozik majd, hogy minél több megvalósuljon a tervek közül. Mint fogalmazott, „aki a tervezések ellen van, valójában a fejlesztések ellen van” – írja az Index. Karácsony Gergely egyelőre nem reagált a főpolgármester-jelölt hozzászólására, az viszont tény, hogy Vitézy nem először kritizálta Karácsonyt.

Néhány hete például azt mondta, öt évvel ezelőtt ő is Karácsonyra tette a voksát, bízva abban, hogy Tarlós István „elfáradt” utolsó ciklusa után friss, zöld szemléletet hoz majd Budapestre. „Ez nem történt meg, nem vált be” – jelentette ki, hozzátéve: a jelenlegi főpolgármester nem teljesítette ígéreteinek javát. Majd arra utalt, csatározás helyett szakpolitikai vitát folytatna Karácsonnyal.

Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje „köszöni” Karácsony munkáját, és dologtalan nyugdíjas éveket kíván neki, de most eljött az idő a váltásra. Állítása szerint itt az idő, hogy átadja a helyet annak, aki tényleg dolgozna. „Tegyük rendbe Budapestet!” – hangsúlyozta. Illetve azt is megírtuk, hogy Sokkal több van ebben a városban! címmel mutatta be 101 pontból álló programját Vitézy Dávid.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.