Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Dologtalan nyugdíjas éveket kíván Szentkirályi Karácsonynak

Szentkirályi Alexandra nagyon elégedetlen Karácsony Gergely munkájával, és reméli, nem maradhat a helyén Budapest főpolgármestereként.

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje és D. Kovács Róbert Antal, Kőbánya fideszes polgármestere sajtótájékoztatót tart a X. kerületi Kerepesi úton 2024. április 29-én. Az eseményen gazos területet kaszált Szentkirályi Alexandra kampánya keretében a X. kerületi a Kerepesi úton, annak demonstrálására, hogy a főváros jelenlegi vezetése szerinte elhanyagolja a közterületek kezelését. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra a Fidesz jelöltjeként indul a választásokon, és esze ágában nincs visszalépni Vitézy Dávid javára. Az a terve, hogy átvegye Budapest irányítását, és megszüntesse a Gyurcsány-uralmat a fővárosban. Már zajlik a kampány, de továbbra is reális arra az esély, hogy a sok kritika és hiányosságok ellenére Karácsony a helyén maradjon.

Magabiztos Budapest főpolgármestere, aki nem tekint erős ellenfélként a Fidesz jelöltjére. Szentkirályi Alexandra azonban komoly erőt is képviselhet, ráadásul a lehető legjobb a kapcsolata a kormánnyal, ami rövid távon is igen komoly változásokhoz is vezethetne Budapesten. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A volt kormányszóvivő listája hosszú, hogy mivel is nem elégedett jelenleg Budapesten Karácsony vezetése miatt. Most épp egy csokor gazt kaszáltak egy budapesti gaztengerről, melynek kapcsán Szentkirályi azt mondta, „köszöni” Karácsony munkáját, és dologtalan nyugdíjas éveket kíván neki, de most eljött az idő a váltásra.

„Ezt a csokor gazt most kaszáltuk le egy fővárosi gaztengerről Karácsony Gergely helyett. Ezzel köszönöm meg eddigi „munkáját”. Hasonlóan dologtalan nyugdíjas éveket kívánok! Ideje, hogy átadja a helyet annak, aki tényleg dolgozna! Tegyük rendbe Budapestet!” – olvasható Szentkirályi Alexandra posztjában az Instagram oldalon.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.