Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,851 $

Mióta itt jártál:

Marics Peti és Stana Alexandra éjfélkor is a táncteremben gyakorolt (videó)

23 óra 45 perckor jelentkeztek be a táncteremből, ahol javában zajlott a gyakorlás a Dancing with the Stars következő élő adására.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti már maga mögött hagyta azt a bizonyos adásrészt, melynek ideje alatt dühössé vált. Nem volt elégedett önmagával, pedig így is nagyot táncolt, de az a kisebb hiba elrontotta a kedvét.

Egy héttel később más felfogásban tért vissza a parkettre, és noha volt egy elcsúszása, egyrészt óriásit mentett, másrészt már nem volt dühös. Alexandra is sokat segített neki ebben, és fejben már a következő élő adásra készültek. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

Ez egy több mint megerőltető időszak Peti számára, hosszú hetek óta napi szinten órákat gyakorol. Ugyanakkor élvezi, sokkal jobban, mint amire számított, és ez nemcsak amiatt van így, mert maximalista.

Alexandra hálás azért, hogy egy ilyen karakterrel dolgozhat együtt, aki mindig ötletel valamin, és rengeteget tesz bele a táncba. Az sem ritka náluk, hogy éjfél környékén is ott vannak a táncteremben.

Így volt ez csütörtökön is, mert mindent bele akarnak adni, ráadásul kétszer fognak táncolni. A hangulat is rendben van, Peti megint nagyot ment a videójával, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.