Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Arsenal és a Manchester City is nyert, amivel még nagyobb nyomás alá helyezték a távozás előtt álló Klopp csapatát. Nincsenek könnyű helyzetben Szoboszlaiék, mert nem kevés pontot szórtak el alig pár forduló alatt, aminek meg lehet az ára.

Az Arsenal 3–0-val üzent, elsősorban a Manchester Citynek, akik ugyan másodikak a londoniak mögött, 1 pont a hátrányuk, és egy meccsel kevesebbet játszottak. Haaland négy góllal válaszolt az Arsenalnak, akik nem nyugodhatnak meg, mivel Guardioláék egyelőre nem tudnak hibázni, és már a Bajnokok Ligájában sincs rajtuk terhelés. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A Liverpool most arra készül, hogy legyőzze a Tottenham-et, akik náluk is rosszabb formában vannak. Amennyire jól kezdődött számukra az idény, annyira katasztrofálisan érhet véget, elbukván a Bajnokok Ligája indulást, ami így minden valószínűség szerint az Aston Villánál fog landolni.

A Villa előnye 7 pont, de hiába játszottak többet egy mérkőzéssel, a Tottenham az előző három meccsén még csak pontot sem szerzett. Rég nem látott mélységekbe zuhanhatnak, ha a Liverpool ellen is kikapnak, de a döntetlen is felérne egy vereséggel. A 75 pontos Liverpool pedig szinte reménytelen helyzetben van, mert az ugyanannyi meccset játszott Citynek 82 pontja van.

Végül Szoboszlai a kispadon kapott helyet, akárcsak Nunez, de valószínűleg a második félidőben már be fognak állni. Ez függ attól is, hogyan alakul az eredmény, mennyire lesz szoros az állás. A mostanában remek teljesítményt nyújtó Gakpo viszont ott van a kezdőben, akárcsak Salah és Quansah is.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.