Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Elvitték egy beteg kislányhoz a Manchester City bajnoki trófeáját (videó)

Megható és szép gesztust tett a Manchester City azt követően, hogy sorozatban negyedik alkalommal is övék lett a bajnoki cím Angliában.

További Hírek

A Manchester City semmit nem bízott a véletlenre, méltó módon ünnepelte meg az újabb angol bajnoki címét.

Megtörtént a nagy bejelentés, Jürgen Klopp utódja Arne Slot lesz, aki Szoboszlai Dominik új edzőjeként fog dolgozni az angol bajnokságban.

Az edző felidézte, melyik volt az a pillanat, amikor biztossá vált számára, az Arsenal már biztosan nem nyeri meg a Premier League-címet.

Jack Grealish megint küszködött az ünneplés alatt, nincs szerencséje az eszközzel, ráadásul most nagyon megrémült.

Nem lehet azt mondani, hogy visszafogottak lettek volna a Manchester City sztárjai azt követően, hogy megnyerték a bajnokságot.

A Liverpool edzője vasárnap távozott a klub éléről, átadván egy olyan örökséget, amit nehéz lesz ebben a formában tovább vinni.

Jürgen Klopp nagyon megható szavakat fogalmazott meg az öltözőben a megnyert utolsó mérkőzést követően, többek között Szoboszlai Dominik társaságában.

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

A felvételek mindent elmondanak, minden eddiginél nagyobb tömeg, ováció fogadja Jürgen Klopp csapatbuszát, mindenki ott akar lenni ezekben a pillanatokban.