Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Erős üzenetet küldött az Arsenal Szoboszlaiéknak és a Citynek

Nincs más választása Szoboszlai Dominik csapatának és a Manchester Citynek, minthogy nyerjenek.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Arsenal már pályára lépett az angol bajnokság aktuális fordulójában, de a Manchester City úgy második, hogy két meccsel kevesebbet játszott. Hamarosan csak egy mérkőzés lesz a különbség a két csapat között, de egy már biztos, a londoniak hozták a kötelezőt Kerkezék ellen, akik hiába voltak jobb formában, simán kikaptak.

Kerkez érezhetően hiányzott a csapatból, aki egy hosszabb eltiltás miatt nem lehetett ott Londonban. Az első gólra sokat kellett várnunk, a 45. percben született meg Saka révén büntetőből, és innen ugyan még volt visszaút a vendégeknek, nem tudtak mit kezdeni a hazai csapattal. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Trossard döntötte el a 3 pont sorsát Rice passzából a 70. percben, majd Rice is feliratkozott a góllövők közé a 97. percben. Mindhárom gól távol követte egymást, az utolsó találatnál Jesus szolgálta ki a társát, beállítva ezzel a végeredményt. Ugyan 83 pontos az élen az Arsenal, a City két meccsel kevesebbet is játszva 79 pontnál jár a 75 pontos Liverpool előtt.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.