Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.

További Hírek

Egy meglehetősen nehéz mérkőzés vár a Manchester Unitedre, alkik a Bournemouth otthonában lépnek pályára szombat délután.

A Manchester City hozta a kötelezőt a Bournemouth otthonában, így 1 pontra csökkentették a hátrányukat a Liverpool mögött a második helyen.

Kerkez Milios relatíve hamar felépült, miközben a csapata, a Bournemouth simán nyert az FA Kupában.

A Szoboszlait nélkülöző mersey-parti csapat kényelmesen, 4:0-ra nyert a Kerkez Milos nélkül felálló Bournemouth ellen, ám a mérkőzésen egy új rekord is megszületett.

A Liverpool végül simán hozta a 3 pontot a Bournemouth otthonában, Szoboszlai és Salah játéka nélkül.

Szoboszlai Dominik nélkül is élőben közvetíti a Liverpool meccsét a televízió, már csak amiatt is, m mert a listavezetőről van szó.

London egyik fele örömittasan ünnepelhet szilveszterkor, míg a másik fele inkább a lelki fájdalom miatt emelgetheti a korsót.

Egy ideig biztosan nem léphet újra pályára a Luton csapatkapitánya, aki szívmegállást szenvedett a szombati bajnokin.

A BBC szakírója, Gareth Crooks a magyar válogatott védőjét is beválasztotta az elmúlt hét legjobbjai közé.

Egyre mélyebbre süllyed a Manchester United Ten Hag irányításával, akit továbbra sem rúgott ki a vezetőség, és a holland sem mondott le.