Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City ugyan továbbra is második az angol bajnokságban az Arsenal mögött 1 ponttal, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A londoniak már csak abban bízhatnak, hogy legalább egyszer megbotlik a City, amire nincs túl sok reális esély, tekintve a sorsolásukat és a formájukat.

Guardiola kerete még mindig a legerősebb, és Haaland a lehető legjobbkor lendült formába. Az Arsenal ugyan nagy győzelmet aratott Kerkezék ellen szombaton, pár órával később Haaland mesternégyessel válaszolt erre, így a különbség maradt közöttük, nem sikerült csodát tennie a Wolverhamptonnak. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Haaland ezen a mérkőzésen nagyon ficánkolt, a tavalyi formáját hozta, amikor szinte mindig értékesítette a helyzeteit. Ezzel mostanában nagy gondok adódtak, és voltak olyan meccsek is, amikor teljesen észrevétlen maradt. A mesternégyesével már 25 gólos, öt góllal előzi meg Isakot és Palmert, akik eddig 20 gólt szereztek a szezonban.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.