Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

További Hírek

Az edző úgy érzi, most megmutatták a világnak, hogy mit tudnak, ráadásul egy olyan erős ellenfél ellen, mint a Manchester City.

A norvég klasszis összesen 9 lehetőséget hagyott ki a Chelsea elleni Premier League-mérkőzésen, ám Pep Guardiola továbbra is maximálisan támogatja játékosát.

Mintha nem is önmaga lett volna Haaland, annyi helyzetet hagyott ki, míg máskor fel ekkora helyzetből gólt szerez, hol fejjel, hol lábbal.

Haaland nem vette jó néven, hogy ebben a helyzetben ilyen közelről veszi a kamera, majd fogta magát, és eltolta magától az eszközt.

Nagy meccsek várnak ma az angol bajnokságban a csapatok, mialatt a Liverpool, az Arsenal, a Manchester City, a Chelsea és a Tottneham is pályára lép.

A norvég klasszis sérülése miatt két hónapot volt kénytelen kihagyni, a nagy visszatérés azonban látszólag nem töltötte el teljes elégedettséggel, melynek kapcsán Guardiola is beszélt vele.

Nagyon sokáig nyílt volt a mérkőzés a Manchester City és az Everton között, majd kétszer villant Haaland, ami sokba került a vendégek számára.

Élőben adja a tv Szoboszlai Dominikék aktuális angol fordulóját, de a Manchester City és a Tottenham is pályára lép.

A játékos képviselői állítólag meggyőzték a norvég klasszist, hogy a Real Madridban kell folytatnia profi pályafutását.

A Manchester City igyekszik tapadni a listavezető Liverpoolra, akik hasonló helyzetben érezhetik magukat, mint tavaly az Arsenal.