Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

A Mourinho-korszakot idézte a Chelsea, 5-0-ra nyertek

Nagyon súlyos vereséget mért a Chelsea a West Ham Unitedre, akik valószínűleg hamarosan edzőt fognak váltani.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ezen a hétvégén meglepően sok nagyarányú győzelem született. Haaland például mesternégyest szerzett a Manchester City meccsén, míg Messi öt gólpasszt osztott ki a gólja és Suarez mesterhármasa mellett az MLS-ben. Ronaldo sem panaszkodhat, a hat gólból hármat vállalt magára az Al Nassr meccsén a szaúdi bajnokságban.

Az OTP Bank Ligában pedig az Újpest parádézott, 7-0-ra győzte le a Diósgyőrt, így azok, akik erre az eredményre fogadtak nagy téttel, már nézhetik is az új lakásukat. Ez az eredmény egyáltalán nem volt benne a pakliban, ahogyan az sem, hogy Messi egyetlen este alatt a gólja mellett még kioszt öt gólpasszt. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A Chelsea sem akarta alább hagyni, és olyan szintű különbséggel zárták a West Ham United elleni derbit, mintha még mindig Mourinho lenne az edző. Palmer a 15. percben kezdte meg a gólgyártást, bár ez a meccs most nem róla szólt. 15 perccel később Gallagher duplázta meg az előnyt, majd Madueke még az első félidő hajrájában 3–0-ra módosította az állást.

A második félidő elején is született egy gól, Jackson talált be, akárcsak a 80. percben. Ezzel az eredménnyel a Chelsea már meg is előzte a Manchester Unitedet, ugyanannyi pontjuk van, mint a Vörös Ördögöknek egy meccsel többet játszva, ahol a hírek szerint Ten Hag távozás előtt állhat, és a Bayern München edzője lehet, helyet cserélve Tuchellel.

A West Ham United pedig csak a 9. 49 ponttal, és így is egy meccsel többet játszottak, mint az 54 pontos Chelsea. Nem maradt hátra sok forduló, és a bajnoki cím még mindig nyitott. A Liverpool a Tottenham ellen fog játszani vasárnap délután, és már tudhatjuk, hogy Szoboszlai megint a kispadra került, ami talán a hasznára válhat hosszabb távon.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.