Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,18 Ft
Euró
385,83 Ft
Font
451,41 Ft
Bitcoin
68,367 $

Videó Cristiano Ronaldo zseniális mesterhármasáról

Cristiano Ronaldo újabb mesterhármassal örvendeztette meg a szaúdi bajnokságban szereplő Al Nassr közönségét.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes estén vagyunk túl, miközben a Barcelona vereségével biztossá vált a Real Madrid bajnoki címe a spanyol bajnokságban. Lionel Messi is pályára lépett az MLS-ben, és góllal, valamint öt gólpasszal tette boldoggá a szurkolókat a New York Red Bulls elleni meccsen, aminek ideje alatt Luis Suarez három góllal köszönt be.

Cristiano Ronaldo szintén mesterhármast szerzett, és az Al Nassr is hat gólt lőtt az ellenfelének, csak épp egy kontinenssel arrébb, a Közel-Keleten. Ez egy újabb nagy este volt Ronaldo számára, aki 39 évesen is topformában van, a közelgő Európa-bajnokságon is nagyon veszélyes lehet a kapura. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Tekintve a formáját, és látván azt, hogy mennyire szeret játszani, akár 45 éves koráig pályán lehet, amivel megvalósulhatna a nagy álom, és együtt futballozhatna a fiával. Erre jelenleg minden esély megvan, miután a tinédzser az Al Nassr játékosa, csapatkapitány az ifik között, és az apjához hasonlóan nagy tehetség.

Ronaldo ugyan mesterhármast szerzett, és kiütéssel nyertek, az élen álló Al Hilal előnye túl nagy, akik időtlen idők óta még csak pontot sem vesztettek a szaúdi bajnokságban. Mindössze két döntetlen áll a nevük mellett, a többi mérkőzésüket megnyerték, addig a rivális Al Nassr már négyszer vereséget szenvedett.