Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt este egyértelműen Lionel Messiről és Cristiano Ronaldóról szólt, akik egykor fő riválisok voltak. Azzal, hogy Ronaldo elhagyta a LaLigát, ez a különleges rivalizálás megszűnt, és ugyan sokan reménykedtek abban, hogy egy csapatban játszhatnak, mindez nem történt meg.

Később Messi is kiszállt a spanyol bajnokságból, ahol ismét a Real Madrid a bajnok, miután a Barcelona súlyos vereséget szenvedett a Girona ellen. Messi és Ronaldo azonban boldogok voltak, történelmi meccsen vannak túl. A sors furcsa fintora, hogy az Inter Miami és az Al Nassr is hat gólt lőtt a legutóbbi mérkőzésén. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Messi ugyan csak egy gólt szerzett Miamiban, összesen öt gólpasszt osztott ki, amiből három Suarezénél landolt. Ronaldo pedig pályafutása 66. mesterhármasát gyűjtötte be, és hiába 39 éves, még mindig csúcsformában játszik. Mint arról a Live Here We Go is beszámolt, a portugál csillag az 52 lejátszott meccsén 52 gólt gyűjtött, amivel csak tovább növeli a legendáját a szaúdi bajnokságban.

A Szaúdi Királyi Kupában is eredményes volt, míg legutóbb az Al Wehdát ütötték ki 6-0-ra. Ronaldo már az 5. percben eredményes tudott lenni, majd pár perccel ezután ismét ő lehetett a legboldogabb a stadionban. A 18. percben Mané osztott ki egy gólpasszt Otaviónak, míg a 45. percben a Liverpool korábbi csatára köszönt be a harmadik gól szerzőjének passzából.

Ronaldo az 52. percben triplázott, Mané szolgálta ki, és ugyan a 88. percben is esett egy gól, az már nem Cristiano nevéhez kötődött. Ezzel a kiütéses győzelemmel 74 pontos az Al Nassr az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Al Hilal mögött, akik 83 ponttal vezetik a bajnokságot, addig a harmadik Al Ahli eddig mindössze 55 pontot gyűjtött.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.