Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

További Hírek

Cristiano Ronaldo nemcsak a labdával bánik jól, hanem a vizes palackkal is, amit a pálya szélén bizonyított.

Cristiano Ronaldo egy nagyon szemfüles és technikás gólt szerzett a Szaúdi Királyi Kupában, annak elődöntőjében, amit 3-1-re nyert meg a csapat.

Ezúttal Szaúdi Királyi Kupában lőtt két gólt az Al Nassr színeiben, és ezúttal is ő jelentette a különbséget a mérkőzésen.

Cristiano Ronaldo mindent megad a családjának, ami csak lehetséges, többek között magángéppel közlekednek.

Cristiano Ronaldo egy igazán szerencsés férfinak érezheti meg Georgina Rodríguez mellett, aki nemcsak élete párja, hanem gyermekei édesanyja.

A Juventus úgy döntött, felülvizsgálja a döntést azt követően, hogy a klubot 10 millió dollár megfizetésére kötelezték Cristiano Ronaldo miatt.

Cristiano Ronaldo kisebbik fia is szeretne édesapja nyomdokaiba lépni, és elkezdte az edzéseket a konditeremben.

Cristiano Ronaldo rendkívül dühösen reagált a dulakodást követően, a játékvezető pedig nem kivételezett vele, kiállította, miközben a közönség egy része Lionel Messit éltette, tovább idegesítvén ezzel a portugál világklasszist.

Akár sokba is kerülhetett volna Cristiano Ronaldo csapatának a portugál csillag mellőzése, aki ezúttal csak cserként állt be.

Kétszer szabadrúgásból, egyszer pedig egy szenzációs emelésből köszönt be Cristiano Ronaldo az Al Nassr legutóbbi mérkőzésén.