Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.

...svg content...Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A korábbi edzővel egyértelműen a kiesés felé zuhant az Újpest, majd jött Mészöly Géza. Visszatért a legendás edző, akinek a vezetésével elmozdultak az utolsó helyekről, és egy ideig az egyik legjobb formában lévő csapat voltak, úgy, hogy pillanatok alatt heverté ki a Ferencváros ellen kapott óriási pofont.

Amikor már az TOP-5 is elérhető közelségbe kerülhetett volna a sorozatos győzelmekkel, újabb mélyrepülésbe kezdett a csapat. Heteken át Mészöly sem tudta megállítani a zuhanást, és félő volt, hogy kizuhanhatnak az NB2-be, ami tulajdonosváltás ide vagy oda, igencsak átírta volna a forgatókönyveket. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Miután a 11. helyen álló Kisvárda négy meccs óta veretlen volt, és csak 6 pontra állt az Újpesttől, a fővárosiak semmit nem bízhatnak a véletlenre. A csoda elmaradt, a Kisvárda kikapott, amivel nagy lehetőséget adtak az Újpestnek.

A fővárosiak a Diósgyőrt fogadták szombat este, amiben nem volt köszönet, miután 7-0-ra nyertek, és ezzel történelmi verést mértek a DVTK-ra. A lehető leglátványosabb módon, igazi gálával biztosították a helyüket az NB1-ben, addig a Diósgyőrre rá sem lehetett ismerni, osztálykülönbség volt a két csapat között.