Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. november 12-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egészen a 49. percig tudta tartani magát a Debrecen a Ferencváros ellen az Üllői úton. Abena talált be, majd pár perccel később eldőlni látszott a 3 pont sorsa, amikor Traoré is beköszönt, 2-0-ra módosítva ezzel a pillanatnyi állást.

A DVSC azonban nem hagyta annyiban, és röviddel azután, hogy Varga pályafutása talán legnagyobb ziccerét hibázta el, Vajda góljával szépítettek a vendégek. Sokáig nem örülhettek ennek, mert Lisztes nagyot esett a 16-oson belül, amiért büntetőt ítélt a játékvezető. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Nem volt szükség tárgyalni az ügyet, a játékvezető közelről láthatta, ahogyan elsodorják a Fradi fiatal sztárjának lábát. Nagyon szerette volna, ha ő rúgja a büntetőt, szinte könyörgött érte, ám Varga állt oda. Itt már nem hibázott, viszont a korábban kihagyott ziccer miatt nem volt túlságosan boldog.

Pár perccel ezután ismét a Ferencváros szerzett gólt, Abena duplázott a 72. percben. Varga először kapufára csúsztatta a labdát, majd az végül szerencsés körülmények között Abena elé került, és 4-1-gyel folytatódott a mérkőzés. Érezni lehetett a levegőben, hogy a Fradi nem éri be ennyivel, és folytatták a támadások vezetését a Debrecen kapuja felé.

Abu Fani sem akart kimaradni a sorból, a 80. percben a kapufa segítségével lőtte ki a sarkot, beállítván az 5-1-es végeredményt. A bajnok Fradi már 71 pontos az 54 pontot gyűjtött Paks előtt, addig a DVSC 49 ponttal várhatja a következő fordulót az 5. helyen, 4 ponttal a Puskás Akadémia mögött.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.