Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Tökéletes volt a Real-legenda búcsúja, Ancelotti miatt most mégis meggondolhatja magát

Toni Kroos korábban már bejelentette visszavonulását, mestere kérésére viszont mégis változtathat döntésén.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 34 éves Kroos május végén tette hivatalossá, hogy a nyári Európa-bajnokság után a válogattot- és klubkarrierjét is befejezi. A döntés sokakat meglepett, hiszen nem is olyan rég még a szerződéshosszabbításról tárgyaltak Madridban.

A német labdarúgó 300 Real-győzelemmel a háta mögött, La Liga és Bajnokok Ligája trófeával búcsúzott, és mint mondta, ez volt számára a tökéletes befejezés. Kroos azt is hozzátette, hogy hiányozni fog számára a hangulat, ám másfajta életvitelre vágyik, ezért fejezi be a profi labdarúgást. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A Marca azonban megszellőztette, hogy talán mégis lehet visszatút Kroos számára, legalábbis Madridban. A klubhoz közeli források ugyanis azt állítják, a nyári szünetre vonuló Ancelotti arra kérte Kroost, hogy egyelőre még ne akassza szögre a stoplisát.

Ancelotti maga is fontos döntést hozott, amikor kiderült, hogy marad a Real Madridnál, ugyanis korábban azt lehetett hallani, hogy a brazil válogatott is tárt karokkal várja. Ez a szezon azonban Florentino Pérez elnök számára is világossá tette, hogy az olasz tréner a legjobb, ami történhetett a klubbal.

Hogy Kroos végül hogyan dönt, az valószínűleg az elkövetkező hetekben kiderül, mindenesetre Ancelotti már a Bajnokok Ligája győzelmet követő sajtótájékoztatón elmondta, ha meggondolná magát, örömmel látják továbbra is a csapatnál.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.