Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Nagyon ment a buli a Leverkusen veresége után az olaszoknál az öltözőben (videó)

Volt, aki csak sörözött, mások szivaroztak, és természetesen pezsgőből is sok fogyott, megadta a módját az ünneplésnek az Atalanta.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, a Bayer Leverkusen elvesztette a több mint 50 meccsen át tartó veretlenségét. Veretlenül nyerték meg a Bundesligát, amivel történelmet írtak, és az AS Roma elleni elődöntővel bejutottak a döntőbe az Európa-ligában, ahol szintén egy olasz csapat várt rájuk.

Végül az az Atalanta nyert simán 3–0-ra, akik többek között a Liverpoolt is legyőzték, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése. Rendkívüli siker volt az akkor az olaszoknak a Anfield Roadon, és a visszavágón is erősek maradtak, amivel biztosították a helyüket a következő körben. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Már Európa-liga-győztes a csapat, és ahogy az várható volt, megadták a módját az ünneplésnek. Nem kevés ital fogyott az öltözőben, voltak akik szivarral lazultak, mások táncoltak, fergeteges volt a hangulat. A legkisebb mértékben sem akartak foglalkozni a kamerákkal, csak átadták magukat az érzéseknek.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.