Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Videón a Bayer Leverkusen súlyos veresége az Európa-liga döntőből

Meglepően sima vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen az Európa-liga döntőjében az Atalanta ellen, akik ezzel történelmet írtak.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden adott volt ahhoz, hogy Xabi Alonso csapata az Európa-ligában is felérjen a csúcsra azt követően, hogy veretlenül nyerték meg a Bundesligát. A sors azonban másképpen döntött, és az esélyesebbek tartott csapat meglepően simán kapott ki a fináléban szerda este, ami egyúttal egy nagy sorozat végét is jelentette.

Az Atalanta láthatóan más színvonalat képviselt, végig jobban játszottak, és jól használták ki a németek megingásait. Nagyon sokba került ez Alonso csapatának, és mivel a Bajnokok Ligája idény sokkal nehezebb lesz ennél, fontos erősíteniük a keretet a nyáron, hiába lettek rekordbajnokok. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Az összefoglaló videóban mindhárom gólt láthatjuk, amit egyetlen játékos szerzett. Arra sem számíthattak a szurkolók, hogy egy mesterhármas dönti el a kérdést, ráadásul az olaszok részéről, akik ugyan nem nyerték meg az olasz bajnokságot, és még csak a dobogón sincsenek ott, veszélyesek lehetnek a Bajnokok Ligájában a következő szezonban.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.