Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,46 Ft
Euró
395,96 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
65,049 $

Simán kikapott a Leverkusen az Atalantától az Európa-liga döntőjében

A Bayer Leverkusen még csak gólt sem szerzett az Európa-liga döntőjében, így a lehető legrosszabbkor szakadt meg a veretlenségi sorozatuk.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időtlen idők óta veretlenek voltak a németek, akik végül veretlenül is nyerték meg a Bundesligát. Hatalmas meglepetést okoztak ezzel, senki nem számított arra, már önmagában az csoda volt, hogy harcban lehettek a címért. Végül megszerezték fennállásuk első bajnoki címüket, köszönhetően Xabi Alonso vezetőedző munkájának.

Rögös út vezetett számukra az Európa-liga döntőjéig, többször is nehéz helyzetbe kerültek, és a sors furcsa fintora, hogy épp a fináléban kaptak ki, ráadásul még csak gólt sem rúgtak, míg az olasz ellenfelük hármat is. Alonso igyekezett belenyúlni a mérkőzésbe, ám nemigazán tudott mit kezdeni a helyzettel. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Már a 12. percben hátrányba kerültek Lookman góljával, aki kihasználta a Leverkusen egyéni hibáját. Sőt, a 26. percben ismét megtette ugyanezt, így még 30 perc sem telt el, máris két góllal ment az Atalanta. A második félidőben sem lehetett érezni a Leverkusenen, hogy ebből lehet még fordítás.

Olyannyira nem lett, hogy Lookman mesterhármast ünnepelhetett a 73. percben, és ezzel gyakorlatilag minden eldőlt. Elmaradt a nagy duplázás, addig az Atalanta úgy lett El-győztes, hogy az 5. helyen áll az olasz bajnokságban 2 ponttal a Juventus mögött, egy meccsel kevesebbet játszva. Sőt, a Bologna szintén 68 pontos, de egyelőre mindannyian BL-indulást érő helyeken állnak.

Több mint 2200 év börtönbüntetést szabtak ki a coloradói mészárlás kapcsán

Egy coloradói LMBTQ+ szórakozóhelyen történt lövöldözés elkövetőjét több mint 2200 év börtönbüntetésre ítélték, miután számos vádpontban is bűnösnek vallotta magát.

Mbappé az orrtörését követően ismét pályára lépett (fotóval)

Minden jel arra mutat, hogy egy fordulat végén Mbappé mégis játszhat a francia válogatott következő mérkőzésén az Európa-bajnokságon.