Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Mindenki Kroos mezét viselte a Real Madrid utolsó bajnoki meccsén (videó)

Toni Kroos elbúcsúzott a Santiago Bernabeu közönségétől, már soha többé nem lép pályára a legendás stadionban profiként.

...svg content...Fotó: EPA/J.J.Guillen
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bennünket is meglepett Kross bejelentése, mert még mindig csak 34 éves, és igazi klasszis a pályán. Sorban álltak érte a nagyobbnál nagyobb klubok, és azt is megtehette volna, hogy a szaúdi ligába igazol egy-két évre, ahol annyi pénzt keres, hogy még az unokáinak unokái is abból fognak élni.

Nem így tett, a csúcson akarta abbahagyni, és szeretett klubjának színeiben köszönt el 10 év után. A valaha volt egyik legjobb középpályása a Real Madridnak, akik mindig szeretettel fognak rá gondolni, sokat köszönhetnek neki. Hatalmas igazolás volt a spanyolok részéről, és most Bellingham járhatja be ugyanezt az utat, csak épp sokkal fiatalabban. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Mint arról korábban beszámoltunk, Kroos számára a Betis elleni volt az utolsó mérkőzés a spanyol bajnokságban, mert még van előtte egy Bajnokok Ligája döntő. Sőt, az Európa-bajnokságon is számítanak rá, és csak azt követően fog visszavonulni, így nem kizárt, hogy további két kupát szerez még idén.

Egészen megható pillanatok voltak, ahogyan fogadták szombat este a hatalmas stadionban. Mindenki az ő mezét viselte, maximális tisztelettel köszöntek el tőle a Bernabeuban, többen elsírták magukat. Kroos több mint 300 meccset játszott a Real színeiben, melynek ideje alatt 22 gólt szerzett.