Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Arra vár a Real Madrid vezetősége, hogy Kroos meggondolja magát

Ancelotti és a vezetőség még mindig bízik abban, hogy Kroos mégsem vonul vissza, annyira jó játékos.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kroos döntött, nem játszik többé a Real Madrid színeiben, de más klubéban sem. Az Európa-bajnokság lesz az utolsó éles tornája, utána civilként folytatja a karrierjét, később pedig akár edző is lehet. Sokak szerint túl fiatal ahhoz, hogy visszavonuljon, és ebben van valami, mert még mindig magas szinten játszik.

A Real Madrid neki köszönhetően is nyerte meg a Bajnokok Ligáját szombaton, majd jöhetett a nagy ünneplés. Méltó módon köszönt el a német legenda, aki nagy pályafutást tudhat maga mögött a Real Madridnál, és ha anno a Bayern megadja neki a kért összeget, talán még mindig Münchenben lenne. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Nagyon hálás vagyok Kroosnak.” – idézte az ESPN Ancelottit. „A csúcson hagyta abba, ennél feljebb nincs. Volt bátorsága ehhez, és legenda ennél a klubnál.” – mondta nagyon elismerően az olasz szakember, aki közel 65 évesen is együtt ugrált a Real Madrid sztárjaival a BL megnyerését követően a pályán.

„Minden szurkoló hálás neki a hozzáállásért, a profizmusáért. Mondtam is neki, arra várunk, hogy meggondolja magát, várunk rá.” Ancelotti szerint képesek lesznek pótolni Kroost, már a kereten belül is, így nem biztos, hogy új játékosra lesz szükség, bár az újabb fejtörést okozhat, ki fog kimaradni a kezdőből Mbappé miatt, aki nemrég írt alá.

Arról nincs szó, hogy a Real Madrid nagy keretátalakításra készülne, mert a jelenlegi játékosállomás is erős. „Elvesztettünk egy nagyon fontos játékost, de vannak olyan játékosaim, akik pótolhatják, és alkalmazkodni fogunk, kicsit másképpen fogunk játszani. Fantasztikus játékosaink és erőforrásaink vannak ahhoz, hogy versenyképesek maradjunk.”

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.