Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Mbappé aláírt a Real Madridhoz, úton a nagy bejelentés

Mbappé már a Real Madrid játékosa, amit Fabrizio Romano erősített meg elsőként, minden dokumentumot aláírtak a felek.

...svg content...Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Real Madrid szombaton ismét megnyerte a Bajnokok Ligáját, három év alatt már másodszorra. Ancelotti történelmet írt a királyi gárdával, és bizonyítja, mennyire rossz döntést hozott vele a PSG és a Bayern München, akik nem adtak elegendő időt arra, hogy beérjen a munkája. Ugyanakkor jobban járt, hiszen a Real Madriddal nyerni talán a legkülönlegesebb, különösen Bajnokok Ligáját.

Az olasz edző szerényen fogalmazott a csapatról, és azt mondta, könnyű a munka velük, mert fegyelmezettek és szerények. Az sem titok, hogy Ancelotti a Real Madridtól akar visszavonulni, mint tette azt Kroos, és ugyanerre készül Modric is, akinek már összesen hat BL-győzelme van Madridban. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Egészen elképesztő számok ezek, miközben Bellingham alig 20 évesen BL-győztesnek mondhatja magát. Mbappé is erről álmodozik, ami nem adatott meg számára Párizsban, és végül úgy döntött, nem hosszabbít, ami egyúttal azt jelenti, hogy ingyen szerződik a Madridhoz. Nem húzzák tovább a bejelentést, és röviddel a Bajnokok Ligája megnyerését követően minden hivatalossá válik.

Az extrán megbízható Fabrizio Romano számolt be először arról, hogy Mbappé nemrég aláírta az összes szükséges dokumentumot, akárcsak a Real Madrid. Az üzletet lezárták, a francia klasszis a spanyolok játékosa, akit még az Európa-bajnokság előtt be fognak jelenteni.

A következő héten esedékes a bejelentés, de azt nem tudni, mikor mutatják be Mbappét, mert ha „stadiontúrát” rendeznek neki a nagyközönség előtt, valószínűleg Cristiano Ronaldo után ő lesz a következő, aki egy ilyen eseményen képes megtölteni a lelátókat. Az Eb miatt ez elhúzódhat, ugyanakkor a formális bejelentés már hétfőn megtörténhet.