Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Bellingham-nek valami erősebbre volt szüksége a Real Madrid BL-győzelme után

A még mindig csak 20 éves Bellingham már Bajnokok Ligája győztesnek mondhatja magát, és erősen célzott rá, hogy fogyaszt némi alkoholt a döntő megnyerése után.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid nyerte a Bajnokok Ligája idei kiírását a Dortmund ellen, akiknek minden esélyük megvolt arra, hogy történelmet írjanak, de nem rúgták be a helyzeteiket. A Real nem játszott jól, legalábbis 70 peren át biztosan nem, majd a vezető találat meghozta azt az áttörést, melynek a végén győztek, miközben Modric kapcsán is nagy bejelentést tett a klub, Bellingham pedig csak élvezi a pillanatokat, amik hihetetlenek számára.

„Mindig is arról álmodoztam, hogy ezeken a mérkőzéseken játszhatok. Az ember úgy éli le az életlét, hogy azt mondogatják, nem érhetsz el bizonyos dolgokat. Az ilyen napok emlékeztetnek téged ennek az ellenkezőjére. Néha nehéz lesz, és azon tűnődsz, hogy megéri-e, de ezek az éjszakák ébresztenek rá arra, hogy igen.” – fogalmazott a TNS Sportnak Bellingham. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Rendben voltam, egészen addig a pillanatig, amíg meg nem láttam az édesanyámat és az édesapámat.” – mondta Bellingham, aki nagyon hálás a szüleinek, hogy szép gyerekkort adtak neki, és elvitték futballozni. „Ez életem legjobb éjszakája.” – idézte a Real Madrid fiatal sztárját a Sky Sports.

Bellingham nagyon hálás

„Különleges érzés, miközben néhány csapattársamnak öt-hat címe van, és azt mondták, élvezzem ki az elsőt, mert az olyan érzést ad, mint amikor felérsz a hegy tetejére. Igen, fontos megőrizni ezt a szintet, de soha nem szabad elfeledni az elsőt, amit ki kell élvezni. Ők voltak a jobb csapat a játék legnagyobb részében, de a pillanatok döntenek, és ha nem úgy cselekszel, akkor az kísérteni fog.”

„Nehéz ebben a csapatban játszani, amikor ide kerülsz. Az emberek nem ismerik fel a klub nagyságát, de nagyon jó itt lenni, leküzdeni a nyomást azzal, ahogyan teljesítettem. Nagyon nagy a nyomás. Van egy buborék a játékosok és a stáb között, de ezen kívül úgy tűnik, a világ tetején állsz. Az edzéseken történnek dolgok, majd öt másodperccel később ott van a médiában. Ezért is olyan kifizetődő érzés nyerni ennek a csapatnak.”

„Fenntartod és közben felszívod a nyomást, majd jönnek az ilyen pillanatok, mint ez, amit élvezel, amíg újra el nem kezdődik. Június 8-án térek vissza a válogatotthoz, így van időm pihenni és kikapcsolódni. Ezen a héten hallgatnom kell a testemre, és biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk ünnepelni. Azt hiszem, ma este valami erősebbre van szükségem a Lucozade-nál.”