Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

A Real Madrid nagy bejelentést tett a Bajnokok Ligája megnyerését követően

Eldőlt Luka Modric sorsa, aki a Bajnokok Ligája döntője előtt azt ígérte, a finálét követően tisztázódni fog a jövője.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, megint a Real Madrid nyerte a Bajnokok Ligáját, ezúttal a Dortmundot győzte le. Nem volt egy sima meccs, hiába az erős madridi kezdő, mert egészen a 70. percig egyértelműen a németek voltak fölényben. Nem egy nagy helyzetet dolgoztak ki, de az utolsó pillanatokban rendre hibáztak, és ez mint általában lenni szokott, sokba került.

Miután a Real megszerezte a vezetést, megváltozott a játék képe, és attól a ponttól kezdve dominálni kezdtek. Végül 2-0-ra nyertek, amivel többek történelmet írtak, köztük a világklasszis horvát legendával, aki már hat BL-győzelemnél jár. Hihetetlen rekord ez Modric számára, aki az elmúlt években nem egy nagy ajánlatra mondott nemet.

A szaúdi ligában minden idők egyik legnagyobb sportfizetését kínálták neki, hasonlóan kereshetett volna, mint most Ronaldo, aki teljesen összeomlott a Szaúdi Királyi Kupa döntőjében, amit elvesztettek. Modric egy ideje már csak csere Ancelotti csapatában, de ennek ellenére is maradni akar.

Úgy tűnik, marad is, mert Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a döntő után azt mondta, szerinte Modric még egy szezont velük lesz. Fabrizio Romano hozzáteszi, még egy találkozóra van szükség Modric és a Real Madrid között, hogy aláírják az új szerződést, de a klasszist nem érdekli a pénzt, csak a klub.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.