Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Luka Modric bejelentette, a Real Madridtól akar visszavonulni

Akárcsak Toni Kroos, Luka Modric már nem akar másik klubnak játszani profiként, és az a terve, hogy Maadridból vonuljon vissza.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joshi Milestoner
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokakat meglepett Toni Kroos döntése, miután hiába jár a 30-as évei közepén, klasszis a pályán. Bármelyik topcsapatnál alapember lehetne, de mégis úgy döntött, hogy az Európa-bajnokságot követően visszavonul. Azt is megtehette volna, hogy a szaúdi ligába igazol 2-3 évre, és akkora összeget keres, mint azelőtt soha.

Kroost az utolsó spanyol fordulóban búcsúztatták el különleges körülmények között, de van még egy meccse a Madriddal, méghozzá a Bajnokok Ligája döntőjében a Dortmund ellen. A német középpályás abszolúte a csúcson vonulhat vissza, különösen, ha megint megnyerik a BL-t, és az Európa-bajnokságon is aranyérem kerül a nyakába. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Modric szintén döntött a pályafutásáról, a horvát legenda még játszani akar, de kizárólag a Madridban tenné ezt meg. „A Real Madridtól akarok visszavonulni, ez a klub az életem.” – idézte Fabrizio Romano a legendás játékost, aki minden idők egyik legjobb középpályásának mondhatja magát.

„A jövőmről szóló döntés megszületett, de még nem mondhatom el, majd a döntő után tudni fogjátok. Mindig is azt mondtam, hogy a Real Madridtól szeretnék visszavonulni, ez az, amit igazán akarok. Ezzel egy álmom valósulna meg, mert ez az otthonom. A Real Madrid mindig is életem klubja lesz. Olyan búcsút szeretnék, mint amilyen Toni Kroosnak volt, fantasztikus és érzelmes…” – mondta a partidazocope kérdésére.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.