Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Modric döntött a jövőjéről, már tájékoztatta is a Real Madridot

Luka Modric döntött a jövőjéről, és tájékoztatta a Real Madridot, közvetlen az aktuális bajnoki szezon vége előtt.

...svg content...Fotó: EPA/Pepe Torres
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha valaki, Modric biztosan megérdemelne egy szobrot a Real Madridnál, és nemcsak az eredményei miatt. 2008-ban érkezett meg Madridba, és hamar kiderült, hogy a madridiak életük egyik legjobb üzletét kötötték meg a horvát legendával, aki lassan 39 éves lesz, de még mindig klasszis.

Modric egy több mint kiváló játékos, aki egy ideje nem állandó tagja a kezdőnek Ancelottinál. Érezhetően sokkal kevesebbet számít a középpályásra az olasz, akit lehetőség szerint mindig becseréli vagy néha kezdeti is. Nem is oly régen elképzelhetetlen volt egy Modric nélküli kezdő, ám azóta változtak a dolgok. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

A sztár nem egy nagy ajánlatot utasította vissza azért, hogy továbbra is a Madridot szolgálja. A klubhűség mintaképe, aki emiatt a valaha volt egyik legnagyobb sportfizetésére is nemet mondott a szaúdiaknak. Nemrég pedig közölte, hogy mik a tervei, hogyan döntött, így most a Real Madridnál pattog a labda.

Fabrizico Romano azt írja, Modric arról tájékoztatta a Madridot, hogy maradni szeretne. Nem okoz számára problémát a fizetés sem, egyszerűen csak a madridiak játékosa akar maradni, és a következő szezonban is velük játszana.

Már két nagy ajánlatot is visszautasított, mert továbbra is abban bízik, hogy új szerződést kaphat a Realnál. Jelenleg a klubon múlik minden, és nemcsak Modric, hanem a szintén veterán Kroos jövője is eldőlhet a következő napokban. Egyelőre minden nyitott, még az is benne van a pakliban, hogy mindkét ikon távozik.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.