Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Videón, ahogyan Cristiano Ronaldo összeomlik és zokogásban tör ki

Cristiano Ronaldo olyannyira nem bírta ki könnyek nélkül az elvesztett döntőt, hogy zokogásban tört ki, ami megmutatja, még mindig rendkívül motivált.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan csak legyintettek, amikor Cristiano Ronaldo a szaúdi bajnokságot választotta, természetesen óriási pénzért cserébe. Soha ezelőtt nem kapott annyi pénzt, mint amennyit az Al Nassr utal át neki, de más futballista sem. Ugyan Lionel Messinek még ennél az őrületes összegnél is nagyobbat kínáltak, az argentin rekorder végül nemet mondott.

Ronaldo viszont nagyon jól érzi magát a szaúdi ligában, akinek a hatására számos sztár, világsztár tette át a székhelyét a Közel-Keletre. Cristiano már ezzel történelmet írt, miközben gólkirály lett, amivel egyedüliként mondhatja el magáról, hogy négy különböző bajnokságban is gólkirályi címet szerzett. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Rendkívül motivált, rengeteget edz, minden mérkőzést komolyan vesz, és ez a Szaúdi Királyi Kupa döntőjében sem volt másképp, amit drámai körülmények között bukott el az Al Nassr a Al-Hilal ellen. Óriási dráma volt a végén, pedig Ronaldóék kezében volt a kupa sorsa az ellenfél második kiállítása miatt.

A portugál csillag szabályosan összeomlott, annyira mélyre került az elvesztett döntő miatt. Egészen közelről vették videóra, ahogyan zokogásban tör ki, mely megmutatja, mennyire is veszi komolyan a játékot, hiába nyert már meg szinte mindent a pályafutása alatt, miközben 39 éves.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.