Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,85 Ft
Euró
394,43 Ft
Font
467,04 Ft
Bitcoin
69,780 $

Erre még Messi sem volt képes, mint amit most Ronaldo tett le az asztalra

Nemcsak Messi, hanem más futballista sem, miközben Ronaldo egy rövid mondattal kommentálta történelmi tettét.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo megint történelmet írt, ezúttal a szaúdi ligában. Mint arról korábban beszámoltunk, a 39 éves klasszis az utolsó bajnoki mérkőzésen biztosította be a nagy rekordot, amivel abszolúte drámai és stílusos módon köszönt el az idénytől, készülvén a következőre és az Európa-bajnokságra.

Ronaldo tudta jól, két gólra van szüksége ahhoz, hogy megdöntse a rekord, ami 34 gólról szólt. 33 találattal várta a rangadót, és miután kétszer is eredményes volt, már ő minden idők legjobb gólszerzője a szaúdi bajnokságban. Rögtön, az első teljes szezonjában képes volt erre, amire igazán büszke lehet. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Sőt, ő az első olyan futballista a világon, aki négy különböző bajnokságban is gólkirály lett. A Manchester United színeiben érte el először ezt az eredményt Angliában, majd a Real Madridnál Spanyolországban, később pedig a Juventusnál Olaszországban. Ugyan a portugál ligában is játszott, akkor még nagyon fiatal volt.

„Nem én követem a rekordokat, a rekordok követnek engem.” – reagált Ronaldo röviden a rekordjára az Instagram oldalán, amit több mint 630 millióan követnek. Többek között ebben is rekorder, és már csak a közösségi oldalából szépen meg tudna élni a családjával, ám mellette hatalmas vagyonokat keres.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.