Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,50 Ft
Euró
394,46 Ft
Font
467,04 Ft
Bitcoin
68,801 $

Videón Cristiano Ronaldo szaúdi gólrekordja, 39 évesen is klasszis

Cristiano Ronaldo lassan 40 esztendős, de úgy termeli a gólokat, mint csak nagyon kevesen az első osztályokban.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo hiába hagyta el Európát, olyan formát mutat, hogy azelőtt bárki megemelheti a kalapját. Rögtön történelmet írt a szaúdi ligában, mivel az első teljes szezonjában 35 gólig jutott, amire ezelőtt senki nem volt képes.

Pár évvel ezelőtt 34 gólt szerzett egy játékos a ligában, ezt a rekordot döntötte most meg a portugál csillag, aki ott lesz a közelgő Európa-bajnokságon. Legutóbb kétszer köszönt be az utolsó fordulóban, és a 4-2-re megnyert rangadóval méltó módon köszönhettek el az idénytől, ezüstérmesként. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Érdemes megnézni az összefoglaló videót, mert Ronaldo végig éles volt, még mindig sokat fut, gyors, és pontos lövéseket ereszt meg. Köszönhető ez mindez annak is, hogy gyerekkora óta ő az első érkező az edzéseken, és egyúttal az utolsó is, aki távozik, mivel folyamatosan gyakorol, és újabb rekordokra tör.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.