Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Ronaldo drámai módon vesztette el a Szaúdi Királyi Kupa döntőjét Neymar csapata ellen

Óriási eredmény lett volna, ha Cristiano Ronaldo megnyeri a Szaúdi Királyi Kupa döntőjét, de drámai módon végül az Al-Hilal lett a befutó.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fantasztikus idényen van túl Cristiano Ronaldo, rengeteg gólt szerzett, és noha végül nem az Al Nassr lett a bajnok a szaúdi bajnokságban, gólkirály lett. Ezzel ő lett az első olyan futballista, aki négy különböző bajnokságban is gólkirálynak mondhatja magát.

Röviddel az Európa-bajnokság előtt rendezték meg a Szaúdi Királyi Kupa döntőjét, amit végül az Al-Hilal nyert meg drámai körülmények között. Természetesen Ronaldo is pályán volt, és az ellenfél már a 7. percben betalált Mitrovic góljával, amivel nehéz helyzetbe került a legendás portugál klasszis csapata. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Sőt, az 56. perctől emberhátrányban játszottak tovább, és akkor úgy tűnt, mindennek vége. Ennek ellenére tartani tudták magukat, és a 87. percben az Al-Hilal egyik játékosát is leküldték a pályáról, majd egy 1 perccel ezután jött az egyenlítő találat, így minden kezdődhetett elölről.

Hogy még drámaibb legyen a helyzet, az Al-Hilal a 90. percben megint piros lapot kapott, aminek köszönhetően az Al Nassr kezében volt a döntő. Nem tudtak élni a lehetőséggel, és a büntetőpárbajon 5-4-re kikaptak, ami miatt Ronaldo elsírta magát, nehezen dolgozta fel azt, ami azon az estén történt.

Neymar, aki még mindig csak a felépülés fázisában tart, szintén megjelent a helyszínen, támogatván győztes csapatát, akik nélküle is mindent megnyertek idén, addig Ronaldo számára maradt az ezüstérem.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.