Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Neymar már a parton dekázgat, hamarosan visszatérhet (videó)

Neymar nagyon lazára vette a figurát, és már dekázgat, jól érzi magát a súlyos sérülését követően, ami jó hír a rajongók számára.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Neymar nem sokkal azután sérült meg súlyosan, hogy megérkezett a szaúdi bajnokságba. Rendkívül balszerencsés volt, és megint veszélybe került a pályafutása, hosszú hónapok óta van távol. Szerencsére nem egy év fog eltelni a visszatéréséig, legalábbis, ha minden jól alakul.

Már túl van a legfájdalmasabb időszakon, nem keveset sírt emiatt, de a családja, a barátai tartották benne a lelket. Voltak, akik súlyos elhízással vádolták, és olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint az új klubja szakíthat vele, de ez nem történt meg, még mindig tagja a keretnek, és várják vissza. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Az új szezonban már elérhetőév válhat, és mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy sok gólt szerezzen. Ronaldót így is nehéz lesz felülmúlnia, aki egy újabb hihetetlen szezont tudhat maga mögött, még akkor is, ha nem lettek bajnokok. Neymar csapata ért fel ismét a csúcsra, hiába nem játszott a brazil csak „pár percet”.

Jó hír, hogy Neymar felépülőben van, közel a visszatérése, már a parton lazulgat, dekázgat. Egyelőre úgy tűnik, sokat lépett előre, szó szerint is, így lehetséges, hogy előrébb tér vissza, mint azt várták. Korábban augusztust jósoltak, addig viszont még sok idő van, Neymar pedig motiváltnak tűnik.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.