Óriási fordulat: Mourinho válthatja Ancelottit a Real Madridnál

Sajtóértesülések szerint, ha Carlo Ancelotti távozik a Real Madrid kispadjáról, José Mourinho lehet az az edző, aki átveszi a helyét, ami egyúttal egy visszatérés is lenne a részéről.

Floretino Pérezt már egyáltalán nem érdekli Mbappé

Perezt hétfő este kérdezték Mbappéról, ám válasza sokakat meglepett: a Real Madrid elnöke nemes egyszerűséggel kijelentette, Mbappé elszalasztotta a lehetőséget, így őt már nem is érdekli a játékos.

Florentino Pérez végleg bezárta a madridi kaput Mbappé előtt

Miután Kylian Mbappé mindenkit megdöbbentve elutasította a Real Madridot a nyáron, úgy tűnik, hogy a klub minden lehetőséget lezárt a leigazolására.

Florentino Perez: Ancelotti valamit nagyon tud, a klub most már megnyugodhat és boldog lehet

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után, miután a csapat 1-0-s győzelemmel elhódította a Bajnokok Ligája serlegét. 

További Hírek

Hiába van egy Benzemája, Florentino Perez mégis meg akarja szerezni Haaland szolgálatait

Benzema egy igazi legenda a futballban, a szezonban nyújtott teljesítménye pedig messze túlmutat azon, hogy jó játékos.

Florentino Perez új projektje, hogy lecsapja Haalandot a Barca kezéről

A Real Madrid legújabb kiszemeltje Erling Haaland, Florentino Perez pedig már ki is találta, hogy hogyan fogja megakadályozni, hogy a játékos a Barcához igazoljon.

Ilyen jövő vár a Real Madrid stadionjára

A Real Madrid elnöke a taggyűlésen részletesen beszélt a Santiago Bernabeu stadion helyzetéről. 

Háromszor tiltotta meg Zidane az eladását, azóta sztárigazolás és egyben probléma is lett

Zinedine Zidane határozott elképzeléssel rendelkezett arról, hogyan kellene kinéznie a Real Madrid keretének, amihez bizony alkalmazta vétójogát.

A Real Madrid elnöke nagy döntés előtt: mi lesz Hazarddal?

Eden Hazard a Real Madrid egyik legrosszabb szerződtetése volt az elmúlt években. Ő volt Florentino Pérez egyik nagy célpontja Cristiano Ronaldo pótlására, de a belga többet volt sérült, mint amennyit a pályán töltött.

Ezért távozott Zidane a Real Madrid kispadjáról

Zinedine Zidane-nak több oka is volt a távozásra, az egyik legjelentősebb ezek közül az volt, hogy Florentino Pérez elnök, látva, hogy a csapat egyre ritkábban hódít el trófeákat, taktikai tanácsokat kezdett osztogatni, amelyeket a francia edző nem volt hajlandó elfogadni.

Problémák vannak a Real Madrid öltözőjében, amelyek már Florentino Perezhez is eljutnak

Luka Modric nem érti, hogy Ancelotti miért nem engedi többet játszani, amikor szerinte a az „ő korában szükséges“ pihenőidő inkább ront, mintsem segít a teljesítményén.

Újabb érdekes részleteket osztott meg a LaLiga elnöke, hogy Messi miért nem hosszabbított

Javier Tebas, a LaLiga elnöke egy friss interjújában tért ki a Joan Laportával és Florentino Pérezzel való viszonyára, valamint a nyári Barcelona-drámára.

Ancelotti nagyon kockázatos cserét kérhet Florentino Pereztől Madridban

A LaLiga ezen a héten jelentette be a bérkorlátokat, a Real Madrid pedig Európa egyik legjobb klubja a galaktikus szerződések megkötéséhez. Florentino Perez elsődleges prioritása Kylian Mbappé, de a fehérek még többet akarnak, és megpróbálják megszerezni Erling Haalandot is. Ezenkívül az elmúlt órákban megjelent egy új főszereplő is, akinek a sorsa rövidesen eldől a jövő szezonra.

Veterán világsztár csatárt szerződtethet a Real Madrid

Péreznek mindenképpen szüksége lenne egy új csatárra, és miután Mbappé továbbra sem elérhető, lépniük kell az ügy érdekében.