Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Carlo Ancelotti elmondta, miért van könnyű dolga a Real Madriddal

Az újabb Bajnokok Ligája-győzelem után Carlo Ancelotti is mondott pár szót, aki szerint nincs nehéz dolga a Real Madriddal.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid végül megnyerte a Bajnokok Ligáját a Dortmund ellen, hiába voltak összességében jobbak a németek. Számos helyzetet dolgoztak ki, de nem tudtak túljárni Courtois eszén, vagy épp nem volt szerencséjük, aminek a végén a trófea a spanyoloknál landolt. Bellingham például 20 esztendősen ért fel a csúcsra, addig Modric a hatodik ilyen trófeájának örülhet.

Ancelotti pedig minden idők legjobb edzője, akit a PSG és a Bayern München is túl hamar rúgott ki, majd az Evertonnál épített új karriert, onnan hozta vissza az elitbe a Real Madrid. Jobb döntést nem is hozhattak volna, és ha Zidane marad a helyén, ki tudja, most mi lesz Ancelottival, hol edzősködne. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

„Álom tűnik, de ez a valóság. Boldog vagyok! Ez egy nagyon nehéz meccs volt, mint mindig. Jobban játszottak az első félidőben, mi pedig a másodikban. A döntők már csak ilyenek, képesek voltunk nyerni, és ez egy fantasztikus szezon volt.” – mondta a TNT Sportsnak Ancelotti a mérkőzést követően.

„Ez a klub történelme és hagyománya. Fantasztikus környezetben vagyunk, gond nélkül dolgozunk együtt, jó a hangulat az öltözőben. Köszönetet kell mondanom a klubomnak és a játékosoknak, akiknek nincs nagy egója, szerények. Nem nehéz irányítani ezt a csapatot ebben a szezonban.”

„Ma éjjel nem fogunk aludni, ez biztos! A következő célom? Megpróbálni mindig a legjobbat nyújtani. Ez a sorozat fantasztikus boldogságot adott nekem játékosként és menedzserként is. Az a célom, hogy megpróbáljam megismételni ugyanazt az érzést. A világ legjobb klubjában van szerencsém lenni.” – idézte a Sky Sports az olasz nyilatkozatát.