Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Videón a Real Madrid BL-győzelme a Dortmund ellen

Egy több mint megnyerhető Bajnokok Ligája döntőt bukott el a Dortmund szombat este a Real Madrid ellen.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakultak az események a Dortmund számára, mint azt szerették volna, pedig erős kezdővel álltak ki Londonban, akárcsak a Real Madrid. A spanyolok 70 percig egyértelműen a gyengébb csapat voltak, és nem is kevéssel, a Dortmund nem egy gólt lőhetett volna a királyi gárdának.

Mint az általában ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszultak magukat, és a Real Madrid nyerte meg a nagy trófeát, ami után bejelentették Modric maradását. Ezzel teljesülhet a horvát klasszis kívánsága, és úgy vonulhat majd vissza, mint tette azt Kroos hatalmas közönség, bajnoki címmel és BL-győzelemmel a háta mögött. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Már a 20 éves Bellingham is BL-győztes, aki alig akarja mindezt elhinni. A Dortmund mindent elronthatott volna, ott voltak a lehetőségek, végül egészen másképpen alakult az este, ami rossz véget ért a németek számára. Megérdemelték volna a győzelmet, és ki tudja, mikor juthatnak el ismét egy ilyen döntőbe.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.