Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Ezzel a csapattal kezd a Dortmund a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája döntőjében

A Dortmund is ismertette kezdőcsapatát a Bajnokok Ligája döntőjére, ami akár okozhat meglepetést is.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Élőben közvetíti a televízió a Dortmund-Real Madrid Bajnokok Ligája döntőt szombat este, ami rendkívül izgalmasnak ígérkezik. A németek nem véletlenül jutottak el a fináléig, míg a Real Madrid messze tapasztaltabb, nem fognak megremegni a döntőben, mondhatni hozzászokhattak ehhez az elmúlt években.

Ancelotti, a Real Madrid edzője azonban kissé aggódik, és talán ennek is köszönhető, hogy egy extrán erős kezdőt küld fel a pályára, ráadásul a kispad is van olyan versenyképes, mint a Dortmund első csapata, ami sokat elmond. Ugyanakkor egy döntőben bármi megtörténhet, semmi sem zárható ki. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A Dortmund kezdőjében Sancho is ott van, aki a Manchester United mellőzött sztárja, jelenleg kölcsönben szerepel, és nem keveset tett azért, hogy döntősök legyenek. Ez már önmagában nagy fricska a kirúgás szélén álló Ten Hagnak, aki Sancho mellőzése miatt is sok kritikát kapott, és még fog is, ha marad, pláne, ha a brit mellőzöttként folytatja a pályafutását.