Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Dortmund-Real Madrid BL-döntőt

Ma este mindenképpen eldől, mié lesz a Bajnokok Ligája trófea, amiért a Dortmund és a Real Madrid csap össze egymással.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sok szurkoló tippelt volna arra, hogy a Dortmund eljut a Bajnokok Ligája döntőjéig. Azok, akik erre fogadtak nagyobb összeggel, már azzal nagy pénzt nyerhettek, hogy a németek bejutottak a londoni fináléba. Valószínűleg olyanok is voltak, akik a Dortmund győzelmére fogadtak a szezon előtt.

Ha mindezt nagy pénzzel tették meg, abból könnyen új lakást vásárolhatnának, feltéve, ha nyernek a németek. Már csak egy mérkőzést, a döntőt kellene valahogyan átvészelniük úgy, hogy győznek. Az Európa-ligában már elbukott egy döntőt egy német csapat, a Bayer Leverkusen, akik veretlenül lettek bajnokok, és a Német Kupa is náluk landolt. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Abban viszont nincs meglepetés, hogy a Real Madrid döntős, és a hírek szerint Mbappé is úton van hozzájuk, akivel egy „verhetetlen” csapat állhat össze, bár a Bajnokok Ligájában mindig vannak meglepetések, és ez az, amiben a Dortmund bízik. Egységes csapatot alkotnak, jól védekeznek, és arra lehet számítani, hogy a Real fogja uralni a meccset.

Az M4 Sport természetesen élőben adja az eseményeket 21 órától, de már azelőtt érdemes a csatornára váltani, mert jön a felvezetőműsor 19 óra 45 perctől, sok izgalmas előzménnyel, a kezdőcsapatok ismertetésével, és így tovább.

Nagy Feró szerint Magyar Péter nem jelent fenyegetést, és sok pénz lehet mögötte

Nagy Feró ugyan elismeri Magyar Péter és a Tisza Párt eredményét, nem gondolja úgy, hogy veszélyes lenne a Fideszre.