Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Kiderült, mikor jelentheti be a Real Madrid Mbappét

Immáron csak az a kérdés, mikor jelenti be a Real Madrid Mbappé érkezését, aki valószínűleg az egész Bernabeut képes lenne megtölteni az eseményen, mint anno Cristiano Ronaldo.

...svg content...Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anno Cristiano Ronaldo átigazolása miatt igazi show-t rendezett a Bernabeu stadionban a Real Madrid. A Manchester Unitedtől átigazolt portugál klasszis ezzel is történelmet írt, és azóta sem sikerült ez más játékosnak. Hiába telt el sok év azóta, Ronaldo közel 40 évesen is ontja magából a gólokat.

Most Mbappé készül arra, hogy a Real Madrid legendája legyen, de elárulta, valójában az AC Milan is az egyik olyan klub az életében, ahol mindenképpen játszani szeretne a visszavonulása előtt. Valószínűleg a spanyol kaland után a Seria A-ban próbálja ki magát, és a végén talán a PSG-től vonul vissza. Addig azonban még nagyon sok minden történhet, az MLS és a szaúdi liga szintén szóba jöhet. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ami biztosnak tűnik, hogy a Real Madrid lesz a következő csapata, melynek kapcsán Fabrizio Romano azt írja, hiába jár le Mbappé szerződése június 30-án, még az Európa-bajnokság bejelentheti a Real Madrid. Kérdés, mindez csak egy formális bejelentés lesz-e, vagy esetlegesen nagy eseményt rendeznek.

Akár az is az opciók között szerepelhet, hogy a nagy bemutatást csak az Eb után rendezik meg, és a szurkolók megtölthetik a stadiont, várván a nagy tehetséget. A madridiak ingyen igazolják le Mbappét, miután lejár a szerződése, így minden puszta formalitás maradt, semmi több.