Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Szoboszlai új edzője lehet Liverpoolban, most reagált a pletykákra

Rúben Amorim most először szólalt meg a pletykákkal kapcsolatban, melyek szerint nagy esélye lehet a Liverpool kispadjának megszerzésére.

További Hírek

Jelen állás szerint nagyon nehéz elképzelni, hogy a Barcelona egyáltalán a döntő közelébe kerülhet a Bajnokok Ligájában, de ha így is lenne, és nyernének, Xavi akkor is távozni fog.

Karim Benzema lehetséges, hogy visszatérhet Madridba, legalábbis erről szólnak a hírek, majd nem sokkal a pletykák megjelenése után Carlo Ancelotti is reagált.

Lehetséges, hogy a szaúdiak már megbánták Benzema szerződtetését, akinek hatalmas pénzt fizetnek, de még csak meg sem közelíti azt a teljesítményt, amit a Real Madridnál nyújtott.

Nem sokkal azután, hogy megjelentek az első olyan hírek, miszerint Mbappé és a Real Madrid megállapodott egymással, közleményt adott ki a francia játékos menedzsmentje.

Miután Mbappé leigazolásáért nem kell fizetnie a Real Madridnak a PSG-nek, Haaland is megérkezhet a csapathoz.

Úgy tűnik, nincs visszaút a PSG számára, és Mbappé ezen a nyáron elhagyja Párizst, ráadásul ingyen, amivel rengeteg pénztől esik el a francia klub.

A magyar szövetségi kapitány sorra utasítja vissza az érdeklődéseket, mert továbbra is a válogatott számára az első.

A Manchester United arra készül, hogy már januárban csatárt igazol, nem akarnak tovább várni, miután alig szereznek gólt.

Kleinheisler ismét a horvát élvonalban fog játszani, ráadásul egy legendás csapat, a Hajduk Split színeiben, mely nagyobb nemzetközi múlttal is rendelkezik.

Haaland egyelőre csak „B” terv a Real Madridnál, viszont az ő helyzetét is folyamatosan monitorozzák a spanyolok.