Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Mbappé a legújabb nyilatkozatával nem kicsit lephette meg a szurkolókat

Mbappé a legújabb nyilatkozatával valószínűleg nem kevés embert lepett meg, és elárulta, a visszavonulása előtt szívesen játszana az egyik nagy olasz klubban, amit meg is nevezett.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé már nem a PSG játékosa, bajnoki címmel és a Francia Kupa megnyerésével távozott. Jelenleg az Európa-bajnokságra készül, és minden bizonnyal a Real Madrid játékosa lesz, csak idő kérdése, mikor fut be a bejelentés. Madridban már nagyon várják, ahol Ancelott is fontos bejelentést tett, és elárulta, mik a tervei edzőként.

Mindig is arról álmodozott Mbappé, hogy egy nap példaképe, Zidane klubjában játsszon, de az olasz Sky-nak elárulta, az AC Milan is különleges helyet foglal el a szívében. „Nem tudjuk, mit hoz az élet, de gyerekkoromban a Milan szurkolója voltam, és mindig azt mondta, egy nap náluk fogok játszani.” – idézte a a 90min a francia klasszist. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„Mindig figyelemmel követem a Seria A-t és minden Milan-meccset megnézem, mert a családom és én is mindig is szurkolók voltunk. A Seria A egy nagyszerű bajnokság, és jövőre több csapatuk lesz, mint bárki másnak a Bajnokok Ligájában. Talán szembe is nézni fogok párral.” – fogalmazott az interjújában.

Mbappé hálás azért, hogy a PSG-t képviselhette hét éven át, és Párizs lehetett az otthona. „Úgy vélem, amikor hét évet vagy egy klubnál, minden pillanatot élvezünk, amit a játékosokkal és a szurkolókkal töltünk. Természetesen ott vannak a célok és a trófeák, de vannak fontosabb dolgok is ennél, mint a kapcsolatok, melyeket sosem felejtesz el.”

„Számomra ez különleges volt, és hálás vagyok a lehetőségért, hogy a PSG játékosa lehettem. Gyerekkoromban arról álmodoztam, hogy futballista leszek. Arról álmodtam, hogy minél több trófeát nyerjek, de most a tapasztalattal a hátam mögött sokkal fontosabb, hogy érzelmeket, örömöket adjak és inspiráljam azokat, akik figyelnek téged, a családodat és a csapattársaidat.”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.