Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,96 Ft
Euró
396,30 Ft
Font
468,98 Ft
Bitcoin
65,361 $

Ancelotti sem tagadja, hogy a Real Madrid fél a szombat esti BL-döntőtől

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elismerte, hogy csapatán hatalmas nyomás nehezedik a szombati, Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-döntő kapcsán.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A 15. Bajnokok Ligája-címére törő Real Madrid olyan kulcsjátékosok tapasztalatára számíthat, mint Toni Kroos, Luka Modric és Dani Carvajal, Ancelotti azonban továbbra is óvatos az ilyen nagy téttel bíró mérkőzések kiszámíthatatlansága miatt.

„Egy BL-döntő mindig a legfontosabb és egyben a legveszélyesebb mérkőzés” – jelentette ki Ancelotti, majd hozzátette, hogy a sikerhez a szerencse, az ügyesség és az állandó éberség kombinációjára van szükség. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ancelotti szerint a siker közelsége szorongással járhat, ezért fontos, hogy végig higgadtak maradjanak. „Szükség van egy kis szerencsére, jól kell játszanod, és soha nem szabad, hogy lankadjon az éberséged, de amikor eljutsz egy döntőbe, a siker olyan közel van, hogy elkezdesz aggódni” – tette hozzá.

„Ez egy kétélű fegyver, hiszen egyrészt maximálisan ki kell élveznünk, aztán viszont elkezdünk aggódni, hogy akár rosszul is elsülhet a dolog”, mondta, majd hozzátette, hogy van bennük félelem, de ezt teljesen normálisnak tartja.

„Nagyon is félünk, de ez normális. Minél jobban félsz, annál jobban tudsz majd örülni, ha összejön a végső győzelem.”

„A Bajnokok Ligáját megnyerni nagyon fontos dolog. A lényeg, hogy világos elképzeléseket adjunk a játékosoknak és legyünk minél közvetlenebbek, mert ha ezt tartani tudjuk, a csapat sokkal kevésbé lesz ideges”, zárta Ancelotti.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.