Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Varga Barnabás elismerte, az első félidő nagyon nem volt rendben Svájc ellen

A Ferencváros csatára, aki gólt szerzett Svájc ellen az első mérkőzésen az Európa-bajnokságon, elismerte, az első félidő nem volt rendben, ami sokba került.

További Hírek

Varga Barnabás fejjel is rendkívül veszélyes, amit a Fehérvár ellen is bizonyított, egyértelműen az NB1 legjobb játékosa.

Varga Barnabás jelentette a legnagyobb különbséget a Videoton-Ferencváros NB1-es rangadón vasárnap délután.

Az Újpest hazai pályán fogadta az ősi rivális Ferencvárost, nagyon távol egymástól a tabellán, egészen más célokért küzdve az NB1-ben.

Varga Barnabás, a Ferencváros gólzsákja szerint most frissebbek az Olympiakosz előtti meccs előtt, ami mindenképpen jó hír.

Varga Barnabás parádés gólt szerzett az Olimpiakosz ellen, de azt végül nem adták meg, ami a végén még sokba kerülhet.

Előzetesen örültünk volna egy döntetlennek a Konferencia-ligában az Olimpiakosz ellen, viszont a mutatott játék alapján abszolúte benne volt a pakliban a győzelem is.

Négy góllal és egy gólpasszal járult hozzá az MTK elleni kieséses győzelemhez a Ferencváros klasszisa.

Varga Barnabás egyre inkább felhívja magára a figyelmet, aki később akár egy nagyobb külföldi csapatnál is kipróbálhatja magát.

A Ferencváros végül esélyt sem adott az MTK-nak, noha sokáig döntetlenre álltak a felek, majd jött Varga Barnabás, aki négy gólt szerzett.

Egyelőre egyik játékosára sem számíthat a Ferencváros, de bíznak benne, hogy hamarosan ez változni fog, mert szükség van rájuk.